Solhøjgårds nyhedsbrev jan. / feb. 2016

Datoer:

  • Fre. d. 15/1: 3. klassefest på Marie Kruse Skole
  • Ons. d. 20/1 kl. 19:30: Stiftende generalforsamling i forb. med dannelsen af støtteforeningen for Fritidshjemmet Solhøjgård
  • Fre. d. 5/2: Fastelavn på skolen og fritidshjemmet
  • Tirs. d. 9/2 til og med tors. d. 11/2: Fritidshjemmet i Kanoklubben
  • Man. d. 15/2 – til og med fre. d. 19/2: Vinterferieåbent på fritidshjemmet, der ons d. 17/2 spiller bordtennis med og mod de andre fritidshjem

3. klassefesten afholdes af Andelsforeningen i Farum. Fre. d. 15/1 lukker Solhøjgård til sædvanlig tid, og alle 3. klasserne fra Solhøjgård skal herefter møde ind på Raketten på Stavnsholtskolen kl. 17. Her bydes der på aftensmad og sodavand, hvorefter børnene i samlet trop bevæger sig til Marie Kruse Skole, der åbner dørene kl. 18:30. Kl. 20:30 er festen forbi, og børnene hentes af deres forældre på Marie Kruse Skole. Moreek og Isabella er med på Raketten og på skolen. Børnene får snarest en invitation, som skal underskrives af en forælder og returneres på fritidshjemmet.

Den stiftende generalforsamling ons. d. 20/1 er for alle interesserede forældre. Førhen har børnene på Solhøjgård nydt godt af bidragene fra Lokalforeningen f.eks. til indkøb af Lucia-dragter, forklæder, bustransport til kolonien, sodavand og pølser til sommerfesten og is på daglejren. Lokalforeningen overgår nu til en støtteforening udelukkende for Solhøjgård, så vi håber, at rigtig mange vælger at dukke op el. i det mindste husker at betale kontingent, når den tid kommer 😉

Fastelavn i år bliver med tøndeslagning på skolen, hvorefter børnene sendes ud på et stjerneløb på Solhøjgård: Der vil være fysiske udfordringer såvel som lidt mundgodt i form af fastelavnsboller og kakaomælk! For at børnene kan nå ud til alle posterne, anmoder vi om, at de kan blive til kl. 16!

Igen i år vover vi pelsen og flytter fritidshjemmet til Kanoklubben i Farum, V.M. Amdrupvej 17. Vi eskorterer børnene fra skolen og tilbyder igen i år bl.a. indiansk svedhytte og vinterbadning!

I løbet af jan. laver vi et opslag på fritidshjemmet, hvor I kan skrive, om jeres børn kommer i vinterferien (uge 7). Da vi indimellem laver aktiviteter udenfor matriklen, skal børnene senest afleveres kl. 10.

I øvrigt kan vi løfte lidt af sløret for kommende aktiviteter på fritidshjemmet:

Op til 3. klassefesten øver Moreek og Isabella dans med 3. klasserne, hvorefter de kaster sig over gips- og alm. masker – samt huehækling. Rollespilsværkstedet tager Hans Jørgen sig af – ligesom han tager sig af at pynte op til fastelavn. Morten speedstacker og hanker op i kælkene, hvis vejret giver mulighed for det; og John er tre uger i Australien, men er tilbage man. d. 25. jan. I Johns fravær er onsdagssvømningen indstillet.

Godt nytår!

PS: Da vi har skiftet administrationsselskab, modtager I institutions-opkrævningen manuelt. Vi håber, NETS-aftalen er på plads til næste opkrævning og takker for tålmodigheden 😉

Skriv et svar