Sidste ugeplan…

… i år – og til næste år afløses den af en månedsplan bl.a. for at imødekomme ønsket fra flere forældre om at modtage informationer fra fritidshjemmet endnu tidligere; det stiller jo så til gengæld ekstra store krav til forældrenes hukommelse 😉

Ugeplanen vil dog fortsat blive opdateret på tavlen på Solhøjgård, så børnene kan få et overblik over, hvad hvilke voksne laver hvornår – og hvad der udgør dagens eftermiddagsmåltid 🙂

Mandag d. 14. dec. disker John op med Luciabrød til “efter” og giver den som 2. pilot i flyver-cockpittet, almindelighed juletravlhed vil der formentlig være i Moreek og Isabellas julegaveværksted, mens der vil være mere ro over feltet i Hans Jørgens rollespilsværksted.

Tirsdag d. 15. dec. står 3. C for “efter”-menuen – igen under kyndig supervision af John, og der bliver rigtig trakteret i dag, idet Hans Jørgen bager julesmåkager med 2. A. Moreek tager endnu en vagt i julegavefabrikken, mens Isabellas (op)gave bliver at passe flyver-tjansen.

Onsdag d. 16. dec. står den på frisk økologisk frugt og ditto rugbrød til “efter”, juledekorationer bliver Hans Jørgens gebet, mens Isabella og John og de svømmeglade børn ikke lader sig kyse af mørke og kulde, når de igen sætter kursen mod svømmehallen. Moreek er flyver.

Torsdag d. 17. dec. bliver børnene spist af med knækbrød m. rosiner, og vi spår, at fritidshjemmet vil emme af julehygge, når Moreek og Isabella igen åbner “lågerne” til julegaveværkstedet, og Hans Jørgen laver juledekorationer. John er flyver.

Fredag d. 18. dec. er Morten toast-master, og Moreek og Isabella runder ugen af i julegaveværkstedet, mens John “uddanner” kravlenisser i hallen. Hans Jørgen er flyver.

 

Skriv et svar