Ugeplan man. d. 28/9 – fre. d. 2/10

Mandag starter Moreek og Isabella skulptur-værkstedet for 2. klasserne – mon ikke det ender med en fantastisk fritidshjems-fernisering? Hans Jørgen svinger sværdet i rollespilsværkstedet, John bager boller, og Morten fungerer som flyver.

Tirsdag fortsætter Moreek i skulpturværkstedet, Hans Jørgen udkæmper endnu et slag i rollespilsværkstedet, John har fundet et nyt godt klatretræ, og Morten assisterer Isabella, der er flyver. Frisk frugt og brød til efter.

Onsdag er synonym med tur til svømmehallen – John og Isabella eskorterer Solhøjgårds “badedyr”, Hans Jørgen svinger pizza-dejen over bålet, og Moreek og Morten er fælles om flyver-funktionen.

Torsdag tager Isabella endnu en bag-for-en-sag tørn, John kan sikkert overtales til at klatre igen, Moreek fortsætter i skulpturværkstedet, Magnus laver aktiviteter udenfor, og Hans Jørgen er flyver. Risotto og brød udgør efter-menuen.

Fredag er Moreek og Isabella sammen i skulpturværkstedet, Solhøjgårds Gimli (alias Hans Jørgen) hvæsser øksen (så er orkerne advaret..!), og John bringer flyvemaskinen sikkert til landing op til weekenden med Morten som 2. pilot; hvis “passagerne” ombord tillader det, vil Morten spille lidt fredagsbold. Rugbrød med spegepølse til efter.

Note til Solhøjgårds skulptur-projekt: For mange år siden blev Michelangelo spurgt, hvordan han bar sig ad med at frembringe sine mange fantastiske stenskulpturer. Han svarede: ”Det er ikke så svært. De er jo allerede i stenene. Det handler blot om at hugge det overflødige bort!”

 

Skriv et svar