Ugeplan man. d. 22. – fre. d. 26. juni

  
Mandag kan børnene flette tasker i regnbuepapir med coach-støtte fra Moreek og Sara, Hans Jørgen og John holder hallen åben og sørger for efter-boller, og Morten laver Speed Stacks-lege.

Tirsdag genoptager John klatringen, Sara kridter danseskoene og lakerer negle, Hans Jørgen åbner hallen, og Morten speedstacker. Moreek er airborne – men uden kosteskaft – som flyver; og sørger for frisk frugt og brød til efter.

Onsdag er svømningen aflyst, da svømmehallen har lukket, så John vil være på matrikelen – mon han inviterer til vandkamp? Moreek genoptager den farve-mangfoldige taskeproduktion, og Morten træklatrer. Hans Jørgen laver bål-efter – tomatsuppe m. nudler er menuen. Sara er flyver.

Torsdag åbner Moreek og Sara den fantastiske taske-fabrik, John rulleskøjter, Morten laver Speed Stacks-stafet (relay), og Hans Jørgen er flyver. Hjemmebagt kage til efter – mums!

Fredag holder vi fællesfødselsdag og laver aktiviteter i haven. Mon ikke Moreek også kan overtales til igen at åbne taske-værkstedet? John er flyver. Toast til efter.

Rigtig god sommer(ferie) 🙂

Skriv et svar