Ugeplan man. d. 11. – ons. d. 13. maj

Mandag klippe-klistrer Moreek med majbørnene, og om eftermiddagen åbner hun ballonværkstedet for hele huset, Sara lakerer negle, mens John genoptager bagermester-geschäften og holder hallen åben. Morten er airborne som dagens flyver – og kan sikkert overtales til lidt Speed Stacks. Hjemmebagte boller til efter.

  
Tirsdag byder John og Hans Jørgen på friluftsliv-aktiviteter til majbørnene, og når skolebørnene er arriveret, pakker John klatregrejet ud, og giver alle interesserede muligheden for at bestige et træ, Sara knytter armbånd, alt imens Hans Jørgen kan opleves i fri dressur i haven, hvor Morten bl.a. stiller op til Kongespil. Moreek passer flyver-butikken og disker op med økologisk frugt og rugbrød til efter.

  
Onsdag er majbørnenes ugentlige formiddags-turdag med Morten og Hans Jørgen. Om eftermiddagen “vand-cykler” John  til svømmehallen med de skolebørn, der senest tirsdag har tilmeldt sig (efter sommerferien kan de nuværende majbørn også deltage). Moreek puster balloner op og putter mel i – hvad mon det fører til? Hans Jørgen vil igen optræde på slap line i haven, og Morten fortsætter træklatringen for “vovehalsene“. I “flysædet” sidder Sara. Is og vafler til efter – mums!

  
Torsdag holder Solhøjgård lukket, da det er Kr. Himmelfartsdag.

Fredag holder Solhøjgård ligeledes lukket (dagen efter Kr. Himmelfartsdag).

  

Skriv et svar