Ugeplan man. d. 9. – fre. d. 13. marts / Nyt stillerum på Solhøjgård

Schhhhh..! Som det opmærksomme barn eller den opmærksomme forælder sikkert allerede har erfaret, er Solhøjgårds indretningsudvalg bestående af tre foretagsomme forældre, gået i gang med at etablere et stillerum i Moreeks tidligere værksted. Hensigten er, at børnene skal have mulighed for at læse en bog eller spille et spil i et rum, der inviterer til fordybelse og ro; noget vi på Solhøjgård har oplevet, børnene kan have ekstra brug for med skolereformens indførelse. Udvalgets “deadline” er påsken, og vi glæder os allerede til indvielsen 😉 Det kreative værksted flytter ovenpå, hvor Moreek vil få flere m2 at boltre sig på, hvilket giver mulighed for at aktivere flere børn.

Mandag disker John op med friskbagte boller, hvorefter han holder åbent i hallen, Sara er udenfor i det dejlige solskinsvejr, og Hans Jørgen er i rollespilsværkstedet. Moreek deltager i skole-hjem-samtalerne i 1. B, og Morten er flyver.

Tirsdag får temperaturstigningerne John til at genoptage træklatringen, kongespil og andre udendørs aktiviteter stiller Morten op til, Sara åbner neglelaksværkstedet, og rollespilsværkstedet fortsætter v. Hans Jørgen. Moreek er flyver. Hjemmebagt rugbrød og frisk frugt til efter – begge dele økologisk 🙂

Onsdag er som altid synonym med svømmehallen v. John, Hans Jørgen laver stegt flæsk v. bålet med rugbrød til, Moreek åbner maskeværkstedet, og Morten hjælper til v. bålet og er ellers på boldbanen. Sara er flyver.

Torsdag træklatrer John, Moreek og Sara laver gækkebreve (men sig det ikke til nogen!), og Morten holder hallen åben. Hans Jørgen er flyver.

Fredag træklatrer Morten, Sara laver lagkage(!), Moreek påske-pynter, og Hans Jørgen er i rollespilsværkstedet. John er flyver.

 

Skriv et svar