Ugeplan man. d. 23. – fre. d. 27. februar / Skulptur-udstilling på biblioteket

Mandag laver Sara (og John) aktiviteter i og omkring hallen, Hans Jørgen åbner portene til rollespilsværkstedet, og Morten er flyver. Friskbagte efter-boller er Johns gebet…

Tirsdag er John mester for ping pong-bordtennis i hallen, Sara åbner “negle-værkstedet”, Hans Jørgen hærger videre med sit rollespilsværksted, og Moreek er flyver. Frugt og hjemmebagt økologisk rugbrød til efter.

Pladask! Onsdag er som altid den store badedag med John ved roret, Moreek står for skulptur-udsmykning, hal-aktiviteter som f.eks. klatring tager Morten sig af, mens Hans Jørgen disker op med bygvandsgrød. Sara er flyver.

Torsdag mønstrer Moreek og Sara tropperne til en tur på planteskolen, Morten stiller op til hal-hockey og fodbold på boldbanen, og John laver bål-Calzone – mums! Hans Jørgen er flyver.

Fredag vil Moreek og Sara lave en udflugt til biblioteket, hvor de Solhøjgårdbørn, der har lavet skulpturer, vil få dem udstillet i 14 dage; det er helt bestemt et besøg værd 🙂 Hans Jørgen slutter ugen, som han begyndte den med rollespilsværkstedet åbent, og John er flyver. Morten sørger for, at børnene bliver sendt på weekend med en fransk hotdog..!

Skriv et svar