Ugeplan man. d. 19. – fre. d. 23. januar

Mandag byder Solhøjgårds danseinstruktør, Sara, bh.kl.’erne og 1. klasserne op til dans, Moreek viser kunstnerisk snilde i skulpturværkstedet, og Hans Jørgen er “våben- og hjelm-skulptør” i rollespilsværkstedet. Morten er flyver og stabler kopper i særlige forudbestemte sekvenser – også kaldet speed stacks. John sørger for, at en liflig duft af friskbagte økologiske boller breder sig i huset.

Tirsdag fortsætter Sara dansen for bh.kl.’erne og 1. klasserne, John laver aktiviteter i laden, og Morten tilbyder klatring. Rollespilsværkstedet er igen med Hans Jørgen ved roret, og Moreek er dagens flyver. Frisk frugt og hjemmebagt rugbrød til efter.

Onsdag er ensbetydende med høj søgang i svømmehallen, som John “vand-cykler” til, skulpturværkstedet genåbnes af Moreek, Morten åbner for aktiviteter i laden, mens Hans Jørgen tager endnu en rollespils-tørn. Sara er flyver. Efter-rugbrød og leverpostej.

Torsdag slår John en snobrøddej op og sørger for bålknitren, Sara åbner neglelak-værkstedet, Morten åbner op for hockey i laden, og Moreeks skulpturværksted kører videre. Hans Jørgen er flyver.

Fredag skal ugens skulpturer males – det er Moreeks gebet, Sara rulleskøjter, mens vi venter på isen, Morten åbner laden, og John er airborne som flyver. Dejlig efter-bålgryde v. Hans Jørgen.

IMG_3701.JPG

Skriv et svar