Ugeplan: Man. d. 22. – fre. d. 26. sept.

Vild med folkedans! Mandag danser Sara og måske Hans Jørgen bl.a. med børnehaveklasserne, John samler fodboldpigerne til endnu en andelsliga-kamp, mens Moreek og Morten bliver på matrikelen og passer butikken. Hjemmebagte “efter-boller”.

Tirsdag er dagen før dagen, så John og Hans Jørgen finpudser mooncar-formen før onsdagens bråvallaslag; Sara og Moreek gør ligeså med deres cheerleading-hold! Frisk blandet frugt til efter…

Onsdag er det vigtigt, at alle børn har cykler og hjelme med i skole, da vi kører direkte fra skole kl. 14 til Mooncar-race m.m. på grusbanen bag Farum Svømmehal. Grusbanen bag svømmehallen er også stedet, hvor I skal hente børnene kl. 17, når heatene er kørt, og pigerne har cheerleadet til den store guldmedalje – eller guldkaramel 😉 Solhøjgård flytter onsdag alle aktiviteter til Mooncar-race-arenaen, hvorfor fritidshjemmet har lukket om eftermiddagen. Knækbrød med leverpostej tanker vi op med!

Torsdag tager Morten pigerne til fodboldkamp mod Kometen (nu kan der da snart ikke være flere strabadserende kampe i den pulje for de seje, men stærkt udfordrede piger!); og John laver klatreaktiviteter på fritidshjemmet. Youghurt m. müsli er efter-menuen.

Fredag står den på bål-bygvandsgrød m. æblemos og smørklat til efter, og Sara og Moreek laver gummi-smykker på værkstedet.

Skriv et svar