Plan for uge 15

Mandag har Moreek forhåbentlig modtaget så mange aflagte farverige nylon-strømper, at hun sammen med børnene kan skabe en hel mark af flotte 3D-blomster. Blomsterne er en del af hendes spændende forårs-projekt, hvor hun også laver billeder med vandmaling. Hans Jørgen hærger videre med sin rollespilshær på Bifrost – efterhånden er de godt udrustede med de mange nye seje hjemmelavede sværd. Boller til efter – mums..!

Tirsdag rollespiller Hans Jørgen – mon ikke krigerne peaker lige omkring Kulhuse-kolonien sidste weekend i april. Husk i øvrigt at besvare invitationerne, som børnene har fået med hjem vedrørende kolonien, senest fredag d. 11. april; og sig endelig til hvis I ikke har modtaget et eksemplar, så I kan få et hurtigst muligt… John laver Tarzan og Jane-klatrebane, og Moreek fortsætter sit forårsprojekt med 3D-blomster og vandmaling. Der diskes op med pastasalat og grøntsager til efter.

Onsdag hepper vi på Stavnsholtskolen, der meget flot har spillet sig i skolefodboldfinalen på Farum Park. John og Morten cykler fra Solhøjgård kl. 13 og er tilbage igen ca. 17:15. Inden kick-off vil der være forskellige sjove aktiviteter på stadion. De ikke fodboldinteresserede kan blive på Solhøjgård og f.eks. deltage i  forårsprojektet og/eller rollespil  henholdsvis med Moreek og Hans Jørgen. Efter-menuen består af grovtoast med ost og skinke. PS: Se torsdag vedr. legetårn..!

Torsdag besøger John Furesøgård med 3. klasserne, Morten giver alle mulighed for at komme helt til tops i Birketræet med det nødvendige klatregrej, Moreek “forårs-projekter” videre, mens Hans Jørgen holder våbenhvile, idet han står for efter-traktementet – klatkager med grøntsager. OBS: Det flotte nye legetårn med rutsjebane og brandmandsstang indvies fredag kl. 15. Forinden skal vi have gjort plads til faldunderlaget, så alle der kan give en hjælpende hånd med at grave ud, må meget gerne komme i dag kl. 16 – ekstra skovle er velkomne 🙂 Vi tager imod al hjælp med kyshånd (og pizza til dem, der bliver så længe, at det karambolerer med aftensmaden). Giv venligst besked til Kirsten på telefon 40 57 92 83 senest onsdag, hvis I er med på “pizza-holdet…”

Fredag tænder John op i bålet – udover en god snak i flammernes skær, kan børnene få en dejlig tomat-bålsuppe til efter. Moreek afrunder en uge i forårets tegn med mange fine 3D-blomster og malerier. Hans Jørgen genoptager rollespils-krigslegene. Kl. 15 indvies legetårnet – mon ikke der bliver en indvielsestale og en rød snor, der skal klippes over..!? Solhøjgård siger 1000 tak til de forældre, der har lagt et stort arbejde i at bygge det super flotte legetårn, som helt sikkert vil være yderst populært blandt børnene…

Husk venligst at i dag – fredag d. 11. april – har vi tilmeldingsfrist til Kulhuse-kolonien!

Skriv et svar