Plan for uge 14

Mandag og ugen ud maler Moreek i vand(!) med børnene. Det skulle give nogle helt særlige farvetoner, som efterfølgende overføres til papir. Temaet for børnenes kunstværker er “forår”; mon ikke det ender med en fantastisk udstilling? Hans Jørgen er ude på nye togter med sit rollespil, som han også fortsætter ugen ud. En god start på ugen indbefatter selvfølgelig boller til efter.

Tirsdag kører Moreek og Hans Jørgen videre med henholdsvis vandmaling og rollespil, og John improviserer udenfor 😉 Eftermenuen er knækbrød med rosiner…

Onsdag vil Morten zlatanere på fodboldbanen (ja, i Sverige optræder “zlatanere” rent faktisk i ordbogen og kan oversættes med at sætte sig igennem med stor kraft). Moreek og Hans Jørgen vil utvivlsomt igen ligeledes sætte sig igennem med stor kraft, når børnene inviteres til “maling i vand” og drabeligheder i felten. Vandhundene har mulighed for at plaske løs og måske “kajakke” i Farum Svømmehal med John. Risotto til efter..!

Torsdag tager John 3. klasserne med på Furesøgård, mens Morten på matriklen træklatrer. Utrættelige Moreek og Hans Jørgen klør på med at omsætte foråret til billeder og nedkæmpe orker – og det der er værre!! Efter-optankningen består af bønner – nærnere bestemt garbanzobønner (det spanske ord for kikærter).

Fredagens gode tip er at blive til efter efter, da menuen pasta med pesto efter sigende skulle være noget ganske særligt 😉 John pønser på boldspil i Farum Arena og/eller rulleskøjteløb. Moreek og Hans Jørgen løber ingen steder, men bliver hver især ved deres læst, som ugen igennem har været maling i vand og på papir – og rollespil.

Rigtig god weekend fra alle os til alle jer!

Skriv et svar