Plan for uge 11

Mandag samler ”ridder-Jørgen” undersåtterne til rollespilsværksted. Med prusiksnor og reb giver Morten de klatreinteresserede mulighed for at komme helt til tops. Værkstedet byder på flotte mosaikdekorationer. Til efter spiser vi friskbagte boller – mums!

Tirsdag lægger de næsten forårslune temperaturer op til sjove udendørsaktiviteter v. John og Morten. Hans Jørgen har gang i ”rollespilsvåben-fabrikken” på 1. sal. Rugbrød m. rosiner er dagens kulinariske efter-oplevelse…

Onsdag cykler John til Farum Svømmehal med de tilmeldte børn. På Frit er der gang i aktiviteterne udenfor – og værkstederne oppe og nede… Til efter byder vi på klatkager med grøntsager.

Torsdag tager John de boldspils-interesserede til Farum Arena, og værkstederne er atter åbne… Galzone med tomatsauce og revet ost udgør efter-menuen.

Fredag skinner solen forhåbentlig stadigvæk på Solhøjgård, så rollespilsvognene bliver ekstra sjove at få ud. Værkstederne indenfor er ikke vejrafhængige og vil igen være åbne. Før vi ønsker hinanden en god weekend, disker vi op med tunmusse-knækbrød til efter.

Moreek morgenåbner kl. 7.00 – 8.00 hele ugen.

Skriv et svar