Plan for uge 10

Mandag er 1. arbejdsdag for vores nye leder, Morten. Vi glæder os til, han er en del af vores hverdag. Hans Jørgen cykler af sted til rollespilsværksted med en gruppe børn. Der er folkedans på Ellegården, og hjemme på Solhøjgård hygger vi inde og ude. Moreek er atter en uge hos os og åbner bl.a. op for krea-værkstedet. Til efter spiser vi hjemmelavede grovboller.

Tirsdag er krea-værkstedet  atter åbent. Hans Jørgen har åbnet værkstedet på 1.-salen for dem, der vil være med til at lave nye rollespilssværd til fritidshjemmet.      Til efter byder vi på vandbyggrød.

Onsdag cykler John af sted til svømmehallen med de børn, som har meldt sig. Værkstederne er åbne. Er det forårsvejr, kommer rollespilsgrejet ud. Til efter skal vi have brødklodser med blåbær.

Torsdag vil der være forskellige aktiviteter i haven og evt. i laden.            Værkstederne vil være åbne. Til efter står menuen på knækbrød med spegepølse.

Fredag vil der atter være forskellige aktiviteter i haven. Tillader vejret det, er der også rollespil på programmet. Til efter bliver der serveret risotto.

Skriv et svar