Plan for uge 5

Mandag drager Hans Jørgen afsted til rollespilsværksted med en gruppe børn. Der er folkedans på Ellegården, og vi fortsætter med at lave ansigtsmasker i værkstedet ovenpå. Til efter spiser vi hjemmelavet kanelbrød.

Tirsdag er værkstedet åbent, og ovenpå laver vi masker. Der er musik og leg i laden. Til efter spiser vi bygvandgrød med æblemos

Onsdag cykler John afsted til svømmehallen med de børn, som har meldt sig. Vi fortsætter med maskerne, og laden vil være åben med forskellige aktiviteter. Til efter spiser vi halve kartofler med krydderier.

Torsdag tager vi en tur til Farum Arena, hvor vi skal lave forskellige boldlege og spille indendørs fodbold. For dem der bliver hjemme, vil maskeværkstedet være åbent. Vi tænder bålet op og laver dagens efter over gløderne.

Fredag er det sidste dag, hvor man kan få lavet sin maske. Laden vil være åben med musik og leg. Til efter laver Moreek mad fra Afghanistan.

I løbet af ugen vil der være skøjteløb på Furesøgård og kælkeaktiviteter på kælkebakken, hvis vejret tillader det.

Skriv et svar