Plan for uge 4

Mandag drager Hans Jørgen afsted til rollespilsværksted med en gruppe børn. Der er folkedans på Ellegården, og vi fortsætter med skulpturer i værkstedet. Til efter spiser vi hjemmelavede grovboller.

Tirsdag starter vi på at lave fugle foderkugler. Værkstedet er åbent og der vil være musik og leg i laden. Til efter spiser vi rugbrødsmadder med friskost med urter.

Onsdag cykler John afsted til svømmehallen med de børn som har meldt sig til. I værkstedet lægger vi sidste hånd på de flotte skulpturer inden ferniseringen i morgen. Laden vil være åben med forskellige aktiviteter. Til efter spiser vi flutes og frugt.

Torsdag gør vi klar til ferniseringen som starter kl. 15. Alle er meget velkomne til at komme og se de fine værker fra 15-16.30. Vi håber på at se mange af jer . Til efter spiser vi grov pastasalat med grøntsager.

Fredag starter vi et maskeprojekt op. Alle børn – store og små – kan være med til at lave ”sit eget ansigt”. Der vil være lege (tilpasset vejret) i haven og til efter spiser vi focaccia.

God weekend til alle!

Skriv et svar