Plan for uge 48

Mandag drager Hans Jørgen afsted til rollespilsværksted på Solvang med 8 børn. Det er sidste gang for i år. Hjemme på Solhøjgård vil der være mulighed for at lave julegaver og i den forbindelse vil vi gerne opfordre jer forældre IKKE! at komme ind i værkstedet – det skulle gerne være en overraskelse, hvad der ligger under juletræet Vi skal have hjemmelavede boller til efter.

Tirsdag vil der være forskellige udendørsaktiviteter og indenfor skal der laves dekoration med kalenderlys. Vi spiser rugbrød med spegepølse til efter.

Onsdag tager John i svømmehallen med et hold friske børn. For de kreative vil Juleværkstedet være åbent. Daniel og Tobias vil være i laden og i haven for at lege og spille. Vi skal have fuldkorns pastasalat med forskellige grøntsager til efter.

Torsdag vil Stefan og John lave et parkour forløb for dem som har mod på at prøve kræfter af. Juleværkstedet er i fuld gang med Bianca og Rikke, og Tobias vil være i laden eller haven. Vi skal spise Hans Jørgens favorit brødklodser til efter.

Fredag er der fællesfødselsdag for alle novemberbørn. Til efter vil der være en overraskelse, men vi kan godt afsløre, at det har noget med æbler at gøre

Skriv et svar