uge 40

Så er det tid til et kig ind i næste uge. Inden da vil jeg da lige sige at der har været meget på programmet også i denne uge.  2 fodboldkampe tirsdag hvor alle var nede og heppe – men vi tabte og alligevel var det en kæmpe oplevelse at drengene kom foran 3-0 mod gruppens farvoritter fra Kometen men vi kunne ikke holde dem tilbage. Pigerne spillede en rigtig god kamp men måtte se sig slået af et hold med en god organisering og piger der gik til fodbold i fritiden.  Vi spiller igen fredag med både piger og drenge mod Stavnsholt.

Så var der lige mooncarracet – Vi vandt knebent over Solvang og vandt dermed trøstpokalen. Vi kæmpede med alt hvad vi havde og det blev til en 5.plads i 1.kl. hvor der var 5kørere der skulle køre 2 omgange hver. Det var også betingelserne for 0.kl. som kom ind på en 7. og sidsteplads. Voksen løbet gik ikke stort bedre, men vi kæmpede os indædt til en 7.og sidsteplads. 2.kl. fik kæmpet sig til en 5.plads inden 3.kl. kørte ind i en øretæve på endnu en sidsteplads.

Jeg synes vi skal klappe af vores børns indsats, da vi alle kørte på cykel frem til mooncarløbet, var der på forhånd brugt lidt af rugbrøddet i benene, samt alle der deltog kæmpede med alt hvad de havde.

Jeg siger mange tak for jeres støtte med at få alle jeres børn på cykel. Jeg ved der var fædre der skulle hjem og sætte nye dæk og slanger på og nogen der skulle stramme kæder TAK!! for indsatsen. Vi er eneste institution der kører på cykel.

Mandag – Hans Jørgen drage af sammen med 8 børn til rollespilsudrustning på Solvang Vi spiser Biancas boller med smør.

Tirsdag – Han Jørgen spiller rollespil og der er snobrød ved bålet.

Onsdag – er der svømning med John og folkedans med Bianca. Vi spiser Rikkes 1/2 kartofler

Torsdag – Leger vi ude og inde, og der er calzone på bålet. Kirsten fra bestyrelsen og Hans Jørgen tegner legeplads sammen med børn . Rikke tager på tur med pigerne fra 3.b

Fredag – Leger vi inde og ude og værkstedet er åbent. Vi spiser Johns rugbrød med tun mousse’.

Skriv et svar