uge 39

Så starter en ny spændende uge, med masser af udfordringer og konkurrenceånden bliver pudset rigtig godt af, men vi husker alle på, at det er sjovest at være med. Jeg vil da lige sige tak til alle for en dejlig uge i kanoklubben, med dejligt vejr og med masser af aktiviteter. Jeg så en masse glade og interesserede børn der gik op i hvad der foregik.

Mandag – Hans Jørgen drager af til Solvang Fritidstilbud med 8 børn der laver rllespils rekvisitter. Vi pakker ud efter kanoklubben, leger inde og ude og spiser Bianca’s boller med smør. Fra kl. 15 og til ca.kl.18 har vi vores første åbent hus arrangement, hvor vi via løbesedler og ophæng i børnhaver offentlige bygninger og i diverse forretninger har inviteret interesserede til at komme forbi og se og høre om vores fritidshjem.

Tirsdag – er der andelsligakamp både for piger og drenge. Vi spiller mod Kometen. Vi lukker Solhøjgård og drager ned på banerne ved Arenaen. Vi er tilbage senest kl. 16.30. Jeg håber at i også opfordre jeres børn til at komme og heppe på deres venner. Vi spiser sandwich.

Onsdag – er der svømning med John og 8børn fra kl.12.30 til ca.16. Fra kl.15 – 16 er der Fo folkedans med Bianca. Vi andre leger og spiser  Rikkes bålsuppe.

Torsdag – er der andelsforeningens store Mooncarrace på banerne ude ved svømmehallen. Det betyder at vi cykler derud med børnene, og at i henter derude. Vi spiser klapsammen med leverpostej og gulerødder.

Fredag – er der andelsligakam i fodbold, og vi lukker Solhøjgård og drager ned på banerne ved Arenaen. Vi spiller mod Blæksprutten både med vores drengehold og pigehold. Husk det er sjovest at være med.

Skriv et svar