Uge 36

Nu er vi hoppet ind i september. Fredag i uge 35 holdt vi stor fællesfødselsdag med boldleg og Erwin kom og bagte Overchefens chokoladekage til os. Ellers børd ugen på to nederlag i Andelsligaen, men vi glæder os til næste hjemmekamp på tirsdag.

Tal med jeres børn om at vi spiller for at være med, og at det skal være sjovt for ALLE, og HUSK  at alle på holdet gør det bedste de overhovedet kan. Så kom igen! vi prøver igen igen.

Mandag – Er der udeleg og vi øver fodbold. Vi maler boder og hygger. Vi spiser Bianca og Tobias boller med smør.

Tirsdag er der hjemmekamp, så vi lukker solhøjgård og går ned og hepper. Vi spiller fra kl. 14.30 på banerne ved Arenaen. Vi spiser knækbrød med rosiner

Onsdag er der både svømning og folkedans. Husk 0.klasserne er inviteret med hver onsdag frem til efterårsferien. Derefter melder man sig til eller fra. Der er gang i huset ed forskellige aktiviteter. Vi spiser Rikkes salat. Vi sætter boderne op sammen med de forældre der har meldt sig til det efter lukketid

Torsdag er der hygge inde og ude. Vi klarer de sidste forberedelser til høstfesten og venter ellers spændt på fredagen. Vi spiser Johns hjemmebagte rugbrød.

Fredag går børnene for “lud og koldt vand” da vi forbereder høstfest. Nå der bliver nok lidt tid til hygge. Vi spiser kanelbrød. Høstfesten starter  langsomt op kl. 16 og åbner officielt kl. 17. og slutter kl.20

Skriv et svar