ugen der kommer uge 26

Sidste uge inden sommerferien bruger vi på at hygge os og lade op til ferie og daglejr.

Mandag har vi en snak med majbørnene om venskaber og hvilken klasse man skal være i efter sommerferien. Når vi taler om venskaber er det vigtig for os at sætte focus på den måde man taler til sin venner på og hvordan man kan afvise nogen der gerne vil lege med en når man nu lige er igang med at lege med nogle andre. Her er det at vi gerne vil sikre os at når man afviser andre til at deltage i sin nuværende lege at man så åbner op for at kunne/ville lege senere. Ellers er der vandpjask og andre udeaktiviteter på programmet. Vi spiser noget hjemmebagt, og pakker ud efter kanoklubben

Tirsdag er der kreative aktiviteter med majbørnene og vi taler ammen om et af de punkter der hedder børnenes guldkorn. Eftermidagen går med udeleg og værksteder. Vi spiser müsli med mælk.

Onsdag Tager majbørnene endnu en tur til svømmehallen i Farum. Vi kører i god tid så vi kan være i svømmehallen kl. 10.30. Det betyder at majbørnene skal være her senest kl. 9.00. eftermiddagen går med en tur  for 1.klasserne til Pedes Pøl. Hvis vejret tillader det. Resten leger ude og inde eller er i værkstederne. Vi spiser noget hjemmebagt med hjemmelavet rabarber kompot som Ulrika og Jasmin vil stå for.

Torsdag er der udeliv med majbørnene hvor vi leger nogle fælleslege. Ellers er vi så småt begyndt at pakke sammen til daglejren. Eftermiddagen går med udeliv vandpjask og en tur på banerne for dem der har lyst sammen med Thomas. Vi spiser snobrød m. ketchup.

Fredag hygger vi med majbørnene. Vi snakker sommerferie – hvad der sker på daglejren og resten af sommeren på Solhøjgård. Resten af dagen går med fællefødselsdag samt at vi siger farvel til Thomas som skal til at læse videre, men først efter at han har holdt en laaaaang sommerferie. Caroline har vi frem til d. 27.juli inden hun også stopper, fordi hun også skal læse videre. Vi kommer til at drukne i ferie-fødselsdags-og farvelkage.

OBS!!OBS!!  Husk mandag i uge 27 er vi her på Solhøjgård ellers åbner vi på daglejren   (se tidligere Indlæg) de øvrige dage i uge 27. Fredag i uge 28 er vi tilbage igen på Solhøjgård med morgenåbning og dagligdag.

I sommerferien vil der ikke være ugeplan på hjemmesiden.

Skriv et svar