ugen der kommer uge 24

Næste uge er en uge med masser af udeliv. Det er sådan at vi planlægger på at være så meget ude vi kan. Vi er ved at lægge sidste hånd på en fodboldturnering  som er en andelsforeningsaktivitet der starter lige efter sommerferien.  Lige nu bakser vi med at kunne stille et pigehold og et drengehold.

[shashin type=”photo” id=”569″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

HUSK!! uge 25 er vi i kanoklubben. Vi har morgenåben som vi plejer og majbørnene skal afleveres her på Solhøjgård men hentes i kanoklubben på Skallepanden – i bunden af    V.M. Amdrupsvej. Der kommer mere info i næste uge

Mandag holder majbørnene mandagsmøde inden der er fællesleg på progrmmet. Resten af dagen stiller vi op til boldspil og andre udeaktiviteter. Lige nu sliber vi på kokosnødder og knytter. Vi er også begyndt at snitte med kniv. Vi spiser friskbagte boller med smør og frugt til.

Tirsdag er der gang i de kreative aktiviteter om formiddagen. Senere er der udeliv med vand i sandkassen boldspil og hulebyggeri. Vi spiser müsli med mælk.

Onsdag cykler majbørnene i svømmehallen. På vej til svømmehallen køre de forbi de sidste 4 hjemadresser som de ikke har været på besøg hos endnu. Eftermiddagen går med endnu et hold i svømmehallen samt udeleg. Vi spiser snobrød med kethup.

Torsdag kommer fritidstilbuddet Kometen på besøg med halvdelen af af deres majbørn som vi laver lidt udeaktiviteter med. Senere tager vi ned på boldbanerne og hygger os med dem der vil. Vi spiser Hjemmebagt rugbrød med torskerogn og agurk.

Fredag kommer anden halvdel af Kometen og leger med os. Eftermiddagen går med vandsjov udeværksteder og andre aktiviteter. Vi spiser Peters kanelbrød

 

Skriv et svar