Majbørn 2013

Så indtog 11 dejlige majbørn Solhøjgård.

Der var morgenmad kl. 8 med forældre. her var der masser af informationer til kaffen, om hvad personalet ville udsætte børnene for de næste par måneder. Katarina vores bestyrelsesformand fortalte kort om det at være forældre her på Solhøjgård og hvad vi forventede af engagemnet fra foældregruppen.

Imens forældrene drog ud på arbejdsmarkedet eller hvad de nu skulle, gik vi en runde med børnene og fortalte en masse om hvad man kunne lave her og lidt om de rgler vi har.

Vi spiste frokost og legede lidt inden alle skolebørnene kom susende fra skole. alle vores nye børn blev introduceret for dem, inden majbørnenes mentore fra 2.kl. tog over for at vise hver en krog og afkrog af Solhøjgård. Mentorene tog sig af majbørnene resten af dagen.

Så endnu engang velkommen til Solhøjgård!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv et svar