Pasning i tilfælde af lock out

Kære forældre. Hvis det skulle komme til lock out og skolen vælger at sende eleverne hjem, vil Solhøjgård være åben i skoletiden i det omfang der er frivillige forældre til at passe børnene. Vi er en række forældre som gerne vil hjælpe med at passe hinandens børn, og jeg håber at der er flere som har mulighed for at hjælpe en halv, hel eller flere dage. Skriv eller ring til Katarina (51904209) hvis du vil hjælpe, så vi kan få et nogenlunde overblik over hvor mange vi er. Så ser vi hvordan det ender – og om det overhovedet bliver nødvendigt 🙂 Mange hilsener Katarina

2 thoughts on “Pasning i tilfælde af lock out

 1. Hej Katarina
  Rigtigt god ide. Jeg vil gerne tilmelde mig ordningen. Jeg vil kunne hjælpe tirsdag d. 2 april og 11 april. Jeg går ud fra at det kun er til Solhøjgård åbner for deres normale åbningstid. Jeg vil først kunne være der kl. 8, da jeg skal aflevere den lille først.
  Venlig hilsen
  Mette

 2. Hej Mette
  Tak for din besked. Ja, det er ganske rigtigt i skoletiden, og indtil personalet tager over ved den normale åbningstid. Morgenåbningen fra 7-8 vil også foregå som vanligt.
  Mange hilsener Katarina

Skriv et svar