ugen der komer uge 11

Vi har en masse hårdføre børn som trodser blæst og kulde. For dem er foråret startet. Der er kommet gedekid på skolelandbruget og Solhøjgårds beholdning af erantis og vintergækker er ved at blive plukket.

Mandag har vi udeleg og Hans Jørgen maler videre med nogle af azurmalerbørnene. Vi starter op for påskeklip og gækkebreve så pas på brevkassen i den nærmeste fremtid. Har du en god påskehistorie eller påskeleg hører vi gerne om den. Vi spiser Carolines grovboller.

Tirsdag er der masser af leg og påskeklip. Vi besøger skolelandbruget for at se udviklingen hos de søde gedekid, Vi spiser grovknæk + frugt.

Onsdag er der svømning og folkedans. Vi er begyndt at spore en større interesse for svømning. Det er dejligt. Ellers folkedanser Caroline med en del piger. De er igang med at øve til optræden forskellige steder i nærområdet ex. bytorv, præstegården osv. Vi spiser perlebygsalat. Det skulle være rigtig sundt og samtidig smage rigtig godt mums filibaba.

Torsdag er der ude/indeleg og vi tager over i hallen med nogle børn. Sidste torsdag var der kidsvolley, men vi prøver igen igen. Vi spiser John’s hjemmebagte rugbrød med rossiner.

Fredag hygger vi med påskeklip spil ude/indeleg. Vi spiser Hans Jørgens klatkager, som børnene selv laver på hans små grill’s da vi sidste fredag lavede menuen om til hvidløgsbrød.

Skriv et svar