Ugen der er igang uge 10

Vi er kommet godt igang med ugen da der ikke rigtig har været tid til at informere i fredags fordi vi var i kanoklub.

Mandag blev der pakket ud efter kanoklub, samt leget ude og inde. Azurmalerne startede op med at lave skitser med de børn der havde meldt sig. Vi spiste boller med smør og sige rigtig goddag til Caroline som startede  i kanoklubben  i fredags. Caroline er vores nye medhjælper.

Tirsdag som jo er vores korte dag blev en dejlig solrig dag med masser af udeliv. På skolelandbruget overværede en del børn en fødsel, af et lille sødt gedekid. Indenfor fik vi bestilt en masse påsketing som vi nu skal igang med ferm til påske. Vi spiste grovknækbrød med rosiner.

Onsdag er vi tilbage med svømning og folkedans. Husk! hvis du synes at dit barn skal deltage i svømning eller folkedans’s så aftal det med dit barn. Azurmalerne vender tilbage. Vi spiser linsesuppe.

Torsdag er der også gang i udeaktiviteterne, og Thomas tager et hold over i hallen for at spille bold eller hygge sig. Vi spiser rugbrød med spegepølse

Fredag er vi til udeleg.  vi vil ned og se Christianiaudstillingen, så man kan se hvad der skete, da mormor var ung. Der vil være grøntsags klatkager på bålet.

Skriv et svar