Ugen der kommer uge 8

Så er vi igang igen. I denne uge er der gang i den i 6dage idet vi deltager i rollespil ovre i Jonstrup.Det gør vi lørdag med de 2. og 3.klasser der har meldt sig til.

Mandag kommer vi friske tilbage fra vinterferie og kan igen lege med vennerne ude og inde. Rikke bager nogle lækre boller.

Tirsdag er vores korte dag. Rikker er på skolen hele eftermiddagen, og vi andre er om børnene. John laver udeleg – måske med vores nye waweboards, men vi andre spiller spil og hygger. Vi spiser hjembragt  brød m. frugt.

Onsdag tager vi i svømmhal og til folkedans. Ellers leger vi ude og inde. Vi spiser Rikkes quinoa salat (sig lige det hurtigt).

Torsdag Kommer Solvang o  Idrætten forbi og spiller rollespil med os sammen med 2. og 3.klasserne på Furesøgård sletten. Vi spiser Johns hjemmebagte rugbrød med Rikkes hjemmelavede humus på.

Fredag er vi igang i hele huset med at pakke til næste uge, hvor vi er i kanoklubben hele uge 9. Ellers leger vi inde og ude. John laver grøntsagssuppe på bålet.

Lørdag er der en del Solhøjgårdbørn der drager med Hans Jørgen til rollespil i Jonstrup. Vi glæder os til at høre hvor spændende det har været.

Skriv et svar