Kanoklub i uge 9

Vi er i kanoklubben ved Skallepanden i uge 9.

Vi skal hygge os inde ved brændeovnen med te tegne og eventyr. Ude i området leger vi med sne og rollespil. Marie Kruses fritidsordning Kometen, kommer måske og “overfalder” os der leger rollespil, så det skal nok blive sjovt. Om der bliver tid til vinterbadning og sauna ved jeg ikke, men vi skal nok få hygget os.

I må meget gerne gi’ jeres barn cykel  med i den uge. Det vil være rigtig godt hvis i lægger noget ekstra tøj i en pose med navn på evt. om fredag inden, så tager vi det med ned om mandagen.

Vi henter børnene fra skole og sender dem til deres aktiviteter som vi plejer. Det er vigtigt at i melder jeres barn fra, hvis det ikke kommer. Så vi ved, at vi ikke skal vente.

Det er sådan at vi følges med 0. og 1.klasserne, mens 2. og 3.klasserne selv kører/går derned, ad den cykelsti vi har aftalt de skal gå på – forbi Stavnsholt Kirke og til venstre ad cykelstien inden motorvejen (børnene kender den).
skallepanden-efteraar2012

Skriv et svar