pokemon’turneringen

Vi havde en fantastisk Pokemon’ turnering i sidste uge, med stor deltagelse. Thomas var dommer og have nok at gøre, men han løftede opgaven 100%, selvom drengene synes han hjalp pigerne lidt for meget.

Det var en rigtig dejlig oplevelse at træde ind i rummet og mærke den fordybelse og gensidige respekt som 1.salen osede af. Alle var gode til at fortælle hinanden, hvad de enkelte kort kunne og var man uenig blev Thomas hidkaldt, selvom der kun blev spillet turnering ved et af bordene.

Reglerne vi blev enige om var, at alle de kort som der blev spillet med i turneringen kunne alle få lov at spille med. det betød at det ikke kun var Peter og Thomas’s kort der kunne spilles med, men også de få børn der havde deres eget dæk(kortbunke) skulle lægge dem til fællesskabet, hvis man ville ha dem med i turneringen.

Det blev samtidig poienteret at man ikke selv behøvede at købe en masse kort for at kunne spille Pokemon’ på Solhøjgård, da man altid kunne låne dem som Peter og Thomas havde.

Efter mange intense kampe blev det et pigehold på to og et drengehold på to der kom i finalen.

Pigerne vandt.

Skriv et svar