ugen der kommer uge 4

vi er klar til næste uge. Der er lige en rettelse til ugen vi er igang med. Jeg er lidt for hurtig med fællesfødselsdag  så det er først næste fredag. Så idag fredag er der “kun” 3.kl. fest på Kometen. Dea’s mor Pernille, kommer og laver lasagne og Rikkes piger kommer og duller os op til fest.

Mandag er vi klar til udeleg, enten på Furesøgård skøjtebane eller på kælkebakken. Der er åbent i værkstederne og vi spiser Rikkes varme boller og Thomas kommer og øver os i bordtennis til vinterferien.

Tirsdag er jo vores korte dag så det er bare om at komme igang med udeleg værksteder Hans Jørgen er ved at male en reol med nogle af pigerne. Den bliver rigtig flot. Vi spiser knækbrød m. frugt.

Onsdag er der mulighed for at komme i svømmehallen og til folkedans. Thomas kommer og øver bordtennis. Ellers hjælper Rikke til med at strikke huer på e strikkerundel’. Vi spiser hjemmelavede majspandekager m. æblemos.

Torsdag er der gang i udeleg og værksteder. Vi spiller spil i stuen og spiser  hjemmebagt rugbrød med vores nye store børnehit tunsalat m. hakket løg og agurk i.

Fredag er det så vi har fællesfædselsdag Vi starter med en lille fællesleg og så serveres der græsk yogourth m. akaciehonning blendede bær og chokosmåkager.

udeleg

Skriv et svar