Nye tider

Der er rigtig mange børn inde. Det er blevet koldere og vi er jo også blevet flere.

Det betyder at vi har mere støj indenfor. Det er støj der kommer af, at der er mange personer samlet på lidt plads, og ikke altid fordi der larmes uhæmmet.

Det har givet os anledning til at organisere os på en lidt anden måde.

Vores stue er omdannet til stillezone, hvor man stadig gerne må spille – tegne – læse og hygge sig, men ændringen er at man skal være stille. Hvis man vil gi’ den gas, er det udenfor eller i puderum.
Hvis man er for støjende får man nogle valg at forholde sig til. Enten dæmper man sig eller også går man ud.

Vi vil også gerne ha’ at børn rydder op efter sig inden de går hjem. Der kan I hjælpe til, ved at gi’ jeres barn tid til at rydde op eller være med til at lave aftale med kammeraterne om at de rydder op.

Vi har talt om at når man har meldt sig til en aktivitet, binder man sig til aftalen. Det begynder vi at forklare børnene når de tilmelder sig annoncerede aktiviteter.

Vi vil i vores nye årsplan sætte flere skalaktiviteter på vores ugeplan. Det betyder at i skal være mere aktive i hverdagen med at støtte op om vores planer, ved at se på hjemmesiden om hvad forventningerne er for dagens påklædning eller hvor mobile børnene skal være med hensyn til cykel mv.

I det hele taget vil vi i vores kultur på Solhøjgård fremme det “AT VI HJÆLPES DA AD”, ved at vise hensyn – omsorg og respekt. Disse elementer arbejder  vi på at få ind i alle de aktiviteter vi skaber for og med børnene.

Alle disse tiltag kommer i til at høre meget mere om i fremtiden. Her håber vi på en åben debat – gode råd  eller spørgsmål til “hvofor nu det” fra jer.

Skriv et svar