denne uges aktiviteter

mandag vi holder fællesfødselsdag for alle der har haft fødselsdag i juli +august – marcus ny dreng fra 3.kl starter sammen med amalie fra 2.kl. Velkommen til dem begge. vi spiser Peters hemmelighed som i nu får opskriften på efter opfordring fra en del børn:

Opskrift til 20-25 børn:

2bøtter græsk yogurth – 1pose frosne skovbær (blendes)- passende mængde akacie honning og i Peters fødselsdagsmåned (august) anbefaler jeg en pakke (fra Netto) småkager med knuste chokoladestykker som man knuser ned i massen. Resten af året er det helt OK at bruge müshli

Tirsdag fodbldkamp mod Solvangs fritidsordning. vi spiser Focasia og hygger

Onsdag er vi til svømning og ellers gør vi klar til høstfesten på fredag. vi spier råkost

Torsdag rydder vi op i krogene og samler skrammel løse genstande og meget meget mere så vi kan holde en rigtig flot høstfest.  Forældre sætter boder op om eftermiddagen. vi spiser hjemmebagt rugbrød m. leverpostej og agurk

Fredag holder vi årets høstfest så det er det dagen kommer til at dreje sig om. Bendedickte bager pandekager på bålet.

Skriv et svar