Er du ven med Solhøjgårds facebookside?

Vi har nu 52 venner på vores facebookside og sender en stor tak til alle jer der er blevet ven med os. Det vil være dejligt hvis vi kan blive endnu flere, vi vil derfor opfordre dig til at “like” siden, eller invitere dem du kender, som kan have interesse i siden (naboen, bedsteforældre o.s.v.)
Facebook egner sig nemlig rigtig godt til at sprede de gode historier og billeder fra vores lille oase – både så du selv kan være med og se hvad der rører sig i dagligdagen, men også som en måde, at skabe kendskab for nye potentielle børn og forældre.

Du søger blot på “Solhøjgård fritidshjem” på facebook, så finder du frem til os (du skal være opmærksom på at der pt. ligger en gammel side som ikke opdateres. Du skal derfor gå efter den facebookside med ca. 52 venner).

Når du er blevet ven, vil det være rigtig godt hvis du har lyst til at “like” eller kommentere på indlæggene. På den måde er der endnu flere der får kendskab til Solhøjgård. Du er også mere end velkommen til selv at uploade billeder – eller hilsener.

Skriv et svar