Hvem har sidste dag på mandag?? og 1.dag på tirsdag

Så er det på mandag vi siger farvel til alle vores 3.klasser som er på vej videre i deres liv, og skal over og husere på Furesøgård fritidsklub. Vi håber og tror på, at de har haft en rigtig god periode her på Solhøjgård, og siger hermed tak for den tid vi har haft sammen.

På tirsdag starter der så 12 nye børn hvoraf de 9 er piger og så 3 drenge. Vi glæder os til at tage imod et nyt hold, der kommer med 100 i timen og har en masse forventniger med til os, om deres nye liv her på Solhøjgård. Her starter vi med et lille morgenmøde med forældre og børn inden vi sender forældrene tilbage på arbejdsmarkedet, mens børnene bliver her til ihvertfald efter frokost. Derefter vil der være faste aktiviteter hver dag, hvor der selvfølgelig også vil være masser af plads til leg på Solhøjgård.

Her er hvad vi vil tilbyde majbørnene indtil sommerferien:

Mandag:           mandagsmøde samt kreative aktiviteter.

Tirsdag:             Bevægelseslege inden personalemøde kl. 11

Onsdag:            Tur ud af huset enten skolelandbrug kanoklubFuresøgård  mv.

Tordag:              Cykeltur ud i det blå

Fredag:              Udeliv

Skriv et svar