Nyt fra bestyrelsen!

Vi lægger referaterne fra bestyrelsesmøderne på Solhøjgård, så alle interesserede kan blive opdateret.

På hjemmesiden vil dagsordnen til næste bestyrelsesmøde blive slået op så snart den er klar. Har man punkter eller spørgsmål til bestyrelen, skal man endelig henvende sig

2 thoughts on “Nyt fra bestyrelsen!

 1. Hej Bestyrelse, jeg er “ny” forældre til Maj på Solhøjgård.
  Hvis jeg må komme med et emne til bestyrelsesmødet, kunne jeg godt tænke mig at i/vi får talt om hvordan vi kan forbedre samarbejdet med Stavnsholtskolen, jeg synes allerede at her efter en mdr. jeg kan mærke mange ting som kunne være bedre. Jeg er sikker på at der er velvilje fra Solhøjgård for samarbejde, men kan vi gøre noget for at det bliver bedre ?

  Magnus

 2. Hej Magnus,

  Samarbejdet med Stavnsholtskolen er et tema der har høj prioritet for bestyrelsen og som næstet er med på alle vores bestyrelsesmøder.

  Pt. er der er ved at blive etableret en forældre (ressource-)gruppe som vil arbejde for det gode samarbejde med skolen. Det gælder bl.a fordelingen af vores børn imellem klasserne men også i det hele taget hvordan det kan blive et samarbejde til fælles glæde med børnenes trivsel som omdrejningspunktet.

  Med venlig hilsen
  Peter Mortensen

Skriv et svar