Vores nye medarbedere !

Vi har som sagt været rigtig heldige at få ansat Susy og Line.
Susy er en erfaren pædagog med masser af empati og vilje til at gå ind i værksteder og samarbejdsopgaver der er. Susy startede allerede d.1.september og hun har allerede gjort sig uundværlig hos mange af vores børn.
Suy har i sit pædagogiske arbejdsfelt været hele vejen rundt lige fra døgninst. henover fritidshjem til plejehjem, bla for at tilegne sig viden og erfaring i hvordan mennesker fungere i forskellige livssituationer.
Susy har en stærk indfølingsevne, hvad en del børn og voksne allerede har oplevet og hun arbejder meget bevidst inden for børnenes udviklingstrin.
Susy kan det med naturen og har bla. lavet udendørs sløjd, sejler kano, laver naturcremer og meget meget andet, samt lavet keramik, billedkunst og teater.
Vi står godt rustet på det kreative og pædagogiske område
Velkommen til Susy!!
Line er vores nye medhjælper som starter her på torsdag d.15.9
Line er her fra byen og kommer som et friskt ungt pust ude fra den store verden.
Line danser påmeget højt niveau, og har været med til at opsætte store dance- syngestykker på Gasværket i København. Hun er også blevet “opdraget til at rydde et køkken på nul komma fem i sit arbejde som køkkenmedhjælper på et plejehjem.
Lige nu tumler Line med sang og guitar, så mon ikke vi har god hjælp til alle vores kommende rockstar’s.
Velkommen Line.

Fælles for begge stillinger ligger der 150 andre ansøgere med hver deres fantastiske kompetencer, så jeg siger jer at det har været svært at vælge.
Der vil være kaffebord fredag i uge 38 så man kan komme og sige go’ dag til vores nye edarbejdere.

Skriv et svar