til ansøgerne af vore stillinger

Om os1
vi er et 60 børns fritidshjem der pr. 1 august er blevet privat institution.
Vi er med jeres stillinger 5 ansatte hvoraf der er 1 leder på 37 timer og 2pædagoger på deltid og 2 medhjælpere på deltid.
Vi holder til på en gammel gård i det nordøstligehjørne af Furesø kommune.
Vores legeplads er en gammel have med store 300år gamle træer rundt om. Vi har en en boldbane og en lade til fysiske aktiviteter.
Inde er der en stor stue med et tilstødende krea-rum. Vi har en del rum til fordybelse samt et værkstedsrum på 1.sal og et grovværksted udenfor. Vi har bålområde og en “ingenørgrav” samt andre lege- og aktivitområder.
Bag os holder kommunens skolelandbrug til, som vi samarbejder med.

Hverdagen.
Vi ønsker at vores børn er så meget ude som muligt, så en stor del af vores aktiviteter er rettet ud mod vores udendørsområder eller udeaktiviteter i kommunen eller omegnen.
Vi tager til svømning en gang om ugen og er tit i områderne ved Fur- eller Farum sø.
Vi deltager henover året i en masse aktiviteter som er planlagt af vores andelsforening som er en sammenslutning af fritidshjem (sfo) i Furesø nord (tidligere farum kommune).
Vi har forskellige værkstedstilbud som syning – perler – genbrugsmaterialer – sport og træklatring samt kanouger i den lokale kanoklub.
Vi skal i dette skoleår samarbejde med skolen om forskellige aktiviter og i det hele taget skabe samarbejde om enkelte børn eller børnegrupper. Det er helt nyt for os og de andre fritidshjem som lige er omlagt til sfo’er.
Vi har morgenåbning for egne børn.
Vi har en fantastisk forældregruppe som er til samarbejde og er et kæmpe aktiv i vores hverdag.

Skriv et svar