Kanoklubben i uge 21

Så sluttede vores uge i kanoklubben kæmpe ØV!!
Endnu engang drog hele Solhøjgård til Skallepanden ved Fursøen til en dejlig uge med vand til knæene og røg i øjnene.
Der blev spist piratkartofler der var så stærke at vi drak så meget vand at vi fik tårer i øjnene.
Rikke vores vikar lavede en naturgryde med alt fra snegle til brændenælder og tissemyrer tilsat pasta og krydderier. Ellers var der kano og kajaksejllads i indre og ydre farvande, hvis ikke det blæste for meget. Der blev leget i skoven tegnet samt spillet i klublokalet. Vi sluttede ugen af med fællesfødselsdag – med kage fra Emma K. og andre lækkerier, samt en fællesleg der hed svensk tagfat (katten efter musen).
I skal lige vide at jeres børn er fantastiske kammerarter over for hinanden.De følges ad til kanoklubben og hjælper hinanden med deres cykler – tasker tøj og andre ting der kan drille og irritere. De vil køre selv uden voksen, så John og de voksne der hentede skolebørn måtte pænt køre alene og langsomt bagefter.
I har nogle fantastiske børn!!!!!!!! De voksne siger TAK for en god uge med jeres børn

Skriv et svar