Husk!! STOR! STOR! FERNISERING – tirsdag d. 31.maj

Solhøjgård vil hermed invitere alle til fernisering på fritidshjemmet på tirsdag fra kl14 -17
Vi eller rettere sagt pigerne fra 0.-1. og 2.klasse har sammen med Ib og hans kunstmalerkollega fra kunstner gruppen Azurmalerne malet nogle helt fantastiske malerier som fortjener en stor hyldest. Pigerne har malet nogle formidable malerier der trodser enhver beskrivelse de skal simpelthen ses!! 1. og 2. kl. pigerne har taget udgangspunkt i Farums kulturhuse og kulturskatte. De cyklede simpelthen rundt og fotograferede de motiver som de ville male. 0.kl. malede deres bud på eventyret Prinsessen på ærten.
KOM OG SE BØRNENES FANTASTISKE BILLEDER PÅ TIRSDAG !! FRA KL: 14 -17.
Der vil være en let anretning i form af sandwich og saft, og mulighed for en snak med Solhøjgårds egne kunstmalere og repræsentanter fra kunstnergruppen Azurmalerne.

Skriv et svar