Forældrenes arbejdsdag d.28.maj

Der er foreslået at der kommer flere opgaver på der retter sig mod kvinderne.
Jeg har følgende
der skal males en stor reol/skænk oppe i eventyrrummet og der skal tapeseres med noder på skråvæggen samme sted, samt laves et tøjdyrstræ og indrettes et udklædningshjørne
så er der en masse rum der skal ha’ nye gardiner og en del udendørs malearbejder.
Ud over det så er der en stor opfordring til at der er forældre der melder ud allerede nu om at være med på grillholdet til høstfesten, da jeg har et spørgsmål om vi skal servere helstegt lam (ikke fra skolelandbruget), men det skal bestilles nu, hvis der er nogen der ermed til det. Samtidig vil jeg som noget nyt,, opfordre en forældregruppe til at se på vores underholdning til festen da vi har nogle boder der måske lige skal ha’ en opstrammer. Peter har forslag, men mangler hænder og tid.

Skriv et svar