Vi har været på Koloni

Sidste del af denne koloniføljeton.
Det var en helt og aldeles fantastisk dejlig oplevelse at være afsted med jeres dejlige unger.
Vi har mange højdpunkter i vores weekend, og et af dem blever antenne-Peter som stod den halve x-facktor udsendelse og holdt antennen til fjersynet for at vi kunne se Blackmann og venner. Malthe synes det var så synd for mig at han tilbød at ringe efter sin far fordi han var vant til at kravle rundt i høje master – tak for din omsorg Malthe-.
Ellers blev der hygget på værelserne da der var pakket ud, og det var en rar fornemmelse at komme lidt senere og fornemme at kolonien var taget i besiddelse.
Mikkel vores unge vikar blev hurtig rollemodel for koloniens yngste drenge, så huerne blev på hovedet også om natten.
Lørdag morgen kom lidt hurtigere til os voksne end vi havde regnet med da den kun var lidt over 5 ja rigtig set fem om morgnen da de første puslede rundt, og synes det var sejt at John lå “vagt” i det føreste værelse ved siden af udgangsdøren, så han tog sig lige en ekstra halv times rævesøvn, inden Mikkel og John trallede rundt i køkkenet og gjorde klar til morgenmad og madpakkesmøring. Det var lørdag og store turdag, hvor 3.klasserne tog ind til Frederikssund for at shoppe hele dagen med Laura og Louise. 0.-1.0g 2.klasserne gik den store strandtur med John Mikkel og Hans Jørgen og endte efter store strabadser i Hans Jørgens sommerhus hvor der tilfældigvis var udskænkning af kakao. Derefter gik det i gåsegang tilbage af landevejen til kolonien. Hl lidt over 17 var der så rollespil med varulve kokamok hekse banditter og sure gamle mænd. JA! det tog lidt over 2timer at få hidset børnene så meget ned igen at de kunne indtage et kyllingeben med tilbehør. Efter aftensmad var der lidt konkurrence med sine sovedyr, men der var en ualmindelig mat stemning, kun afbrudt af et par småforsøg på at hidse sig op til lidt hjemve, men børnene var for trætte til at gøre meget ud af det.
Søndag va-ba tiden er gået, og vi havde svært ved at finde Noah’s sokker og for den sags skyld en del andres tøj, for der var gået fuldstændig manneqin i det på alle værelserne, så der ligner noget jeg ikke må skrive på denne hjemmeside.
Men 10.45 var alle værelser renset for tøj børn og nullermænd, og vores eneste beskæftigelse var at kigge efter bussen – JUUUUBBIII!!! endelig kom den og hjem over stok og sten det gik hvor hovderne kom til at nikke lidt vel rigeligt med lukkede øjne.
Fantastisk hjemkomst med et kæmpeopbud af forældre hunde og andre kæledyr stod i samlet klump og hungrede efter at pusle lidt om de savnede børn.
Fra personalet og buschauførens vegne, vil vi gerne fortælle jer at i har nogle aldeles velfungerende og velopdragne børn – og vi håber på at gentage turen til næste år.

HUSK nu at fredag d.1.April er det Solhøjgårds fødselsdag, så lad vær’ med at hente jeres børn i konditøj da vi serverer lagkage kaffe te og saft.

Skriv et svar