koloni d.25-27.3

Der har været en overvældende tilslutning til vores koloniprojekt.
Det er fantastiskt at der støttes op om sådanne aktiviteter, og vi kan som personale være glade af og stolte over det ønske om samarbejde og den tillid i viser os.
vi vil lige informere lidt mere om de ting der skal ske på kolonien og hvor vi stadig kan bruge noget hjælp.
For at bibeholde vores sædvanlige standard kunne vi godt ønske os at der er ngle forældre der kunne bage lidt til os.
Det er ikke så meget kage men mere nogle pølsehorn – fuldkornsboller og oreganobrød i flad form. Man kan få ingridienserne på Solhøjgård hvis man bestiller dem senest i starten af næste uge.
Sådan noget som hjemmelavede fiskefrikadeller og alm. frikadller vil også være et kæmpe hit. Opgaven kunne være at lave minimum 25 stk. og så håbe på at der er flere der har overskud til at “banke” lidt i frikadellefarsen.
Der vil være mulighed for at op til 2 forældre kan deltage i kolonien hvis man ved at ens barn skal hentes når mørket falder på. Hvis man tilbyder sig som forældredeltager, bliver man en usynlig medarbejder i køkkenet da det kan hæmme børnenes lyst til at deltage i de aktiviteter som foregår.
A pro po aktiviteter vil der være det mest gigantiske X-party aften om fredagen med afstemningskonkurrencer – sovedyrs løb og tandbørsteshow.
Lørdag vil der være almindelig kolonisløvhed og en udflugt der er årgangsbestemt. senere vil der være hemmeligheder af forskellig beskaffenhed, som gerne skulle munde ud i en festlig afslutning på vores koloni, da søndag er helliget pakning – rengøring og afgang.
Der vil i løbet af ugen være forslag til pakkeliste og mere information, da man i disse dage er ved at planlægge sovehold med børnene

Skriv et svar