Skolelandbrugets jord og bygninger er igen sat til salg

Nu vil kommunen igen sælge jorden og bygningerne der er det nuværende skolelandbrug.
Sidste år tilbør Frie børnehaver at købe bygningerne, men fik intet svar fra kommunen på det bud de sendte til dem.
Solhøjgård håber at kunne bevare skolelandbrugets bygninger til anvendelse for børn, da vi ellers skal af med laden og halvdelen af asfaltgården samt skure og tilkørelsesvej.
Jeg vil godt invitere interesserede forældre til et redaktionsmøde for at imødegå at bygningerne bliver inddraget i et samlet salg. Forslag til bevarelse af skolelandbruget skal medtænkes da der endnu ikke er planer for bevarelse af skolelandbruget og jeg synes ikke vi skal finde os i at man endnu engang bare tromler en masse beslutninger igennem uden at tænke helheden og tidligere beslutninger ind i det der skal ske. Vi kan mødes på mandag d.28.2 kl.19 – men i bedes kontakte solhøjgård for tilmelding.

Skriv et svar