Koloni

Som omtalt i min mail komm er der her info om kolonien i Kulhuse.
Hermed et link: http://www.frie.dk/kulhuse hvor i kan se lokaliteterne mv.

Vi ønsker at tage på koloni, med hele fritidshjemmet, for at styrke sammenhold og legerelationerne for alle børn. Der vil samtidig være børn der for en ny oplevelse ved ikke at være i vante omgivelser og ikke sove i trygge omgivelser sammen med familie og alle bamserne.
Vi glæder os over, at kunne tilbyde en god oplevelse i nogle fantastiske omgivelser til alle vores børn, og med de nye samarbejdsopgaver der venter forude, skal jeg ikke kunne sige om vi kan tilbyde aktiviteter på det niveau en anden gang, men jeg håber det da!
Jeg håber i hurtigt kan tage stilling til om jeres barn skal med på koloni eller ej, da jeg har brug for en meget hurtig tilbagemelding til udlejer.

Skriv et svar