uge 2 – 3 og 4

uge 2:
mandag: tur ud af huset
tirsdag: svømning
onsdag: folkedans og fodbold i arenaen
torsdag: tur ud af huset
fredag: leg

uge 3:
mandag: tur ud af huset
tirsdag: svømning
onsdag: folkedans og fodbold i arenaen
torsdag: tur ud af huset
fredag: skaltur med 3.kl.

uge 4:
 Vi er på Skallepanden med 1-2og 3.kl. hele ugen så husk cykel og ekstra tøj. Vi vil gøre opmærksom på at vi efter opfordring fra børn laver vinterbadning og sætter vores svedhytte op. Ellers foregår der en masse ude i det fri og der kommer varme i brændeovnen og te på kanden. For dem der vinterbader er det vigtigt med en morgenkåbe. Børnene skal selv tage ned på skallepanden og skal hentes dernede.Der er mulighed for at man har sit ekstratøj liggende dernede. husk vores mobilnummer er 29107257

0.kl. er her på Solhøjgård hele ugen – her gør vi bla. klar til familieaftenen om torsdagen, samt laver spil og nyder vi har masser af plads.

Skriv et svar