Klatretur 2010

SUSÅ – KLATRETUR

Søndag d. 31. oktober

 

”Rend mig i traditionerne” er titlen på en bog af en kendt dansk forfatter. Her på Solhøjgård gør vi det modsatte og holder fast i de gode traditioner, så derfor fortsætter vi vores efterårsklatretur til Susåen. Da der er begrænset med pladser, tilbydes turen til 1., 2. og 3. klasserne. O. klasserne må så glæde sig til næste år.

Sted: Turen går til et naturskønt område, ved Susåen, nær Næstved. Selve klatreaktiviteterne kommer til at foregå på en nedlagt jernbanebro i en højde af 10 m tværs over Susåen Aktiviteterne vil være svævebane tværs over Susåen, parallel rebbane, repelle-baner fra bro til bred, samt frit fald pendulspring fra bro nedover vandet. (børn springer sammen med voksne). Alle aktiviteterne er opsat og ledet af vores samarbejdspartner gennem flere år, klatreinstruktør Henning Timm og hans crew.

Pris: For at deltage på turen er det nødvendigt at opkræve et beløb på 150,- kr. pr. Solhøjgård-barn. For søskende er prisen 240,- kr. Skulle voksne blive fristet til at forsøge sig i klatreverdenen, koster det 60,- kr. (pendulspringet kan anbefales).

Hvad skal du medbringe?  Tøj til dansk efterårsvejr d.v.s. lange bukser, varm trøje, vindtæt jakke, regntøj, evt. hue, gode kondisko eller lign., ekstra tørre sokker, stor madpakke + frugt, drikkedunk og lidt guf til turen.

For at gennemføre turen er det nødvendigt, at et antal forældre stiller bil og chauffør til rådighed. Chaufførerne får 120,-kr. i tilskud til brændstof.

Mødested: Vi mødes på Solhøjgård søndag d. 31. oktober kl. 9.00. Herfra kører vi samlet af sted mod Susåen. Kort og John’s mobiltlf.nr. vil blive udleveret på dagen. Klatreaktiviteterne er tidssat fra kl. 10.30 – 15.00, så vi regner med at være tilbage på Solhøjgård ca. kl. 17.00.

Snyd ikke jer selv for denne oplevelse, så sæt kryds i kalenderen SØNDAG D. 31. OKTOBER!

Tilmelding og betaling, senest fredag den 15. oktober

Mange hilsner John

 

 

 

———————————————————-klip—————————————————————-

Tilmelding til Suså-turen 2010

Navn:__________________________________________________________

Stiller bil og chauffør til rådighed: Ja_____ Nej_____ (sæt x)

Har plads til klatrebørn i bilen (inkl. mit eget barn: Antal_______

 

Skriv et svar