Opfordring til at følge med i debatten om FFO

Kære forældre!!
Vi er stadig igang med privatiseringsprocessen, og er inde i de forhåbentlige sidste store "rejehop" for at bibeholde vores status som en selvstændig institution der selvfølgelig vil samarbejde med skole og andre institutioner(vi er bla. stadig med i andelsforeningen).
Bestyrelsen vil kraftigt opfordre til at følge med i debatten samt høringssvar,og smid gerne din holdning ud i offentligheden, da det ikke er lige nu vi skal gå i optog og sige fællesØV.
 
Til jeres orientering er vi sat til at finde vores samarbejdsform  med Stavnsholtskolen og fritidstilbudet. Det er vi igang med, men mangler endnu selve grundlaget og økonomien for at få overblikket. Det får vi forhåbentlig d. 29.september hvor vi jo kan mødes til kommunalbestyrelsesmødet på tilskuertribunen, og følge med på første række

Skriv et svar